Sikring privat

For os er sikring privat, både sikring af mennesker og boliger. Der er mange muligheder for at sikre sit hjem. Hos Sinus hjælper vi med at finde den løsning, der dækker din families behov for sikkerhed.

Vi er altid på forkant med den nyeste teknologi og sørger for at vores medarbejdere altid har taget de nyeste special kurser.

Transientbeskyttelse privat


Lyn og torden kan forårsage store spændings stigninger (transienter), som kan påvirke og ødelægge det elektroniske udstyr i hjemmet, herunder tv og computer. Skaderne kan komme nu og her eller først vise sig på længere sigt.

Det kan hurtigt være en værdifuld investering at få opsat udstyr, som fjerner de fleste af transienterne, før de gør skade på hjemmets elektronik.

Videoovervågning privat


Videoovervågning har en stor præventiv virkning. Ikke mindst ved boliger, der ligger tilbagetrukket og skjult for naboer og almindelig færdsel.

Også til sikring af udhuse, værksteder og garager er videoovervågning en effektiv sikring mod indbrud og tyveri.

Videoovervågning foregår digitalt og både lyd og billeder kan lagres på en harddisk, så du efter et indbrud kan finde frem til de afslørende billeder. Signalerne kan også sendes direkte, enten trådløst eller via kabel, til en central overvågning.

Brandsikring privat


Brandsikring privat er en tryg og god investering.

Et automatisk brandalarmanlæg advarer dig og familien i tide, hvis der opstår brand.

Det er også din bedste sikring af bygninger og inventar, da en hurtig og effektiv alarmering giver rednings- og slukningsfolkene de bedste muligheder for at begrænse skaderne.

Sammen kan vi se på, hvordan dit hjem brandsikres bedst muligt og bagefter finder vi det anlæg og den løsning, der passer bedst til dig og din familie.

Ydermere kan du vælge at få din brandsikring kombineret med ekstra faciliteter såsom automatisk slukningsanlæg og automatisk lukning af branddøre (ABDL anlæg).