Referencer

Her kan du læse forskellige referencer fra Sinus Installations kunder og samarbejdspartnere.

Sinus A/S installerer Spertos ladestandere i Midtjylland

Når private elbilejere, virksomheder, boligforeninger eller kommuner i det midtjyske vælger at få sat ladestandere op fra Sperto, kan Sinus A/S bistå med priser på og udførelse af installationen. Det kan være som en samlet pakke inklusiv ladestandere.

Antallet af el- og hybridbiler på de danske veje stiger eksplosivt, og hos Sperto – Danmarks åbne ladenet oplever man en fordobling i efterspørgslen på ladestandere fra år til år. Den udvikling mærker vi også hos Sinus, hvor vi som den udførende installatør er Spertos samarbejdspartner, som både udregner priser og giver et samlet tilbud til kunden på standere inkl. installation.

LÆS MERE

Fagentreprise med fuld beskrivelse

Som projekt- og byggeleder på de 27 luksuslejligheder Sølyst i Silkeborg har jeg oplevet Sibotek som en kompetent partner. Der er i byggeriet valgt materialer af meget høj kvalitet, og de har stået for al elarbejde i fagentreprise, hvor udgangspunktet var et fyldestgørende ingeniørprojekt med fuld beskrivelse. Det til trods har de stillet relevante spørgsmål til løsninger og er kommet med forbedringsforslag i forhold til at optimerer resultatet.

LÆS MERE

Opbygning af datacenter

JN data er et dansk it-drift og teknikcenter med hovedkontor i Silkeborg og kompetencecentre i Roskilde og København. JN data arbejder med at skabe og videreudvikle det teknologiske fundament for Jyske Bank, Nykredit, BEC, SDC og Bankdata og hovedopgaven er at sikre deres partnere en stabil, sikker og effektiv it-drift.

LÆS MERE

Skanroll: Netværksopbygning

Skanroll er en leverandør virksomhed af transportløsninger og specialmaskiner, som udvikler, tegner og producerer avancerede transport og sorteringsmaskiner til kunder i både ind- og udland. De har egen produktion og er afhængige af, at deres netværk fungerer.

LÆS MERE

Sejs Skole – renovering af klasselokaler

Sejs Skole er en skole med godt 700 elever beliggende cirka otte kilometer fra Silkeborg.

På Sejs Skole ønskede de at få renoveret deres klasselokaler fuldstændigt med henblik på at få opdaterede elektroniske lokaler.

LÆS MERE

Renovering af elinstallationer

På Sorring Skole efterspurgte de flere forskellige elopgaver indenfor installering/montering, omlægning, demontering, ombygning eller indbygning af materiel på hele skolen, da de ønsker at imødekomme den nye teknologi, som kan lette hverdagen for både elever og lærere.

LÆS MERE

Udskiftning af el-tavler


På Fårvang Skole ønskede de at få udskiftet deres el-tavler.

Sinus Installation tog imod opgaven som indebar en komplet installation, montering og idriftsættelse af 11 nye el-tavler, opføring af sikringsløse anlæg med fuld selektivitet.

De eksisterende installationer, stik- og hovedledninger og beskyttelsesledere blev genanvendt, hvilket vi hos Sinus Installation prioriterer hvis muligt, for at spare kunden for unødige omkostninger.

Silkeborg Bibliotek – udskiftning og fornyelse af el tavler


Silkeborg Bibliotek har hver dag mange brugere, som både anvender netværket, de elektroniske ind-og udlånsmaskiner, søgemaskiner mm. hvorfor det er væsentligt, at al elektronik hver dag fungerer.

Silkeborg Bibliotek efterspurgte nye el-tavler og Sinus Installation tog imod opgaven som omfattede udskiftning, montering og idriftsættelse af 9 stk. tavler, etablering af ny hovedledning, jordplinter og udførelse af potentialudligning.

Ester og Erik – udvikling og renovering af el tavle

Ester og Erik er en mindre virksomhed som producerer dyppede lys.
Arbejdet med dyppede lys kræver en moderne og højteknologisk maskine, som kan udarbejde lige præcis de lys, der er behov for. Derfor bad Ester og Erik Sinus Installation om hjælp, da deres 25 år gamle manuelle maskine skulle fornys.

LÆS MERE

Danlind: renovering og udvidelse af transportanlæg

Danlind er en familieejet dansk virksomhed med fabrikker i Hammel og Holstebro. Deres spidskompetence og forretningsmæssige kerneområde er udvikling af effektive og miljøvenlige produkter til vask og rengøring i formaterne pulver, tabs og flydende.

LÆS MERE